perjantai 16. tammikuuta 2009

Sovittelua ja pähkäilyä!Lisbeth on tullut vuokralaisensa Ivanin puolelle tekemään sähkösuunnitelmaa. Yksiön ja liikkeen sähköt ovat siinä kunnossa, että tarvitsevat pikaista uudistusta. Montakohan pistorasiaa se Ivan oikein tarvitsee, Lisbeth pohtii.
Samalla hän miettii kattoja ja seiniä ja tutkailee lattian kuntoa.

Oikeasti pieni osa on taas pystyssä ja ilta on todella mennyt sähkösuunnitelmaa tehdessä, sillä huomenissa pitäisi hurauttaa Hobby Pointiin - noinkos se kirjoitetaan - sähkövehkeitä hakemaan.

Samalla on mietitty seinä- ja kattomateriaaleja sekä mallailtu lattioita. Tuo ihana puutavara on muuten Biltemasta, sitä myytiin ainakin ennen joulua pilkkahintaan "sytykkeen" nimellä. Kyse on siis 26 cm pitkistä ja 1,5 cm leveistä puusäleistä, punertavanvaaleista ja hyvin sileistä. Puulaji tuntematon. Materiaalia myytiin isoina säkkeinä ja vinkki tuli eräältä Järvenpään minikerholaiselta.

Kaidepuistakin näkyy nyt vilaus, mutta sekä ne että portaat ovat vielä vallan irrallaan. Kaiteet ja portaat pääsen kyllä nyt yhdistämään.

1 kommentti:

Aino kirjoitti...

Voi että, kun olisikin mahdollisuus sellaiseen projektiin, että laittaisi nukkekodin oikein viimeisen päälle kuin aidon talon. Sinulla kyllä puuhaan riittää pitkäksi aikaa.