perjantai 16. tammikuuta 2009

Palluroita alesta!


Jaahas, mitäs tämä nyt sitten on? Täytyypä sanoa etten tiedä. Kyse on pakkauksesta, jonka löysin Suomalaisen Kirjakaupan alesta tänään. Tuossa pakkauksessa on siis viisi tällaista hyvin karamellinsävyistä ainetta sisältävää purkkia. Yhteensä hintaa tällä jutskalla oli 3 euroa.

Pakkauksen päällä kerrotaan, että aineen nimi on Fun Bead Foam, lapsille selkeästi suunnattu siis. Purkit sisältänevät aiva pieniä kuulia, pohdiskelin kaupassa. Ajattelin että kävisivät leivonnaisten koristeena ja karkkikuulina ja tuo yksi on aivan kaviaarin väristä.

Purkkien avaaminen tuotti yllätyksen. Kuulat eivät olekaan irtonaisia vaan jonkinlainen sienimäinen muodostelma, josta niitä pallukoita sitten irroitellaan. No, helpompaa käsitellä sinänsä. Ja jakaa muillekin, sillä yksi rasia sisältää tuhansia palluroita. Niin paljon ei Lisbethinkään kahvi- ja teehuoneessa herkkujakeretä valmistamaan.

Tuotetta ei siis ole testattu vielä käytännössä ja tulipahan mieleen että millä mahtaa olla värjätty kun värit ovat tuollaista tuttifruttia. No, katsotaan rupeaako nousemaan palluroita myös näppeihin tai muualle vaiko vaan kaakkujen pinnalle...

3 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Tuli mieleen, että onkohan tämä sitä sellaista taikajauhoa, joka muuttuu sellaiseksi äklöksi mönjäksi, kun laittaa veteen, mutta kun ottaa sen pois vedestä, niin on ihan normaalia. En tiedä, tuli vain mieleen.

foam rubber kirjoitti...

I haven't seen that stuff in years. I didn't know they still made it.

NarinaNäpertää kirjoitti...

Toi on askarteluun tarkotettuu - voi esim. koristella vaikka puiset valokuvakehykset sillä tollaseksi vähä 3D jutuiksi.. TAI sit sitä voi hyödyntää nukkistelussa esim. kukkien tekoon tai kuten ite ehtiessäni aion esim. kukkakaalien keskustan tekoon..

EI SYÖTÄVÄÄ! On siis askartelutarvike

Nimimerkillä itellä tota myynnissä Fun Foam nimellä.

Terkuin, Irina